- and + dont work - Forum
Tuesday, 2016-12-06
FuSa Project
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » FuSa Forum » GENERAL QUESTIONS » - and + dont work
- and + dont work
BennyZarsDate: Sunday, 2009-03-22, 9:24 PM | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
before i try FUSA and it work. no problem. but now i try it and it did not work. the FUSA that i used before is the same FUSA i used right now.

the FUSA on the recovery menu is enabled. but when i use the - and + to open the FUSA menu it didn't.

do you know why is not working? my - and + buttons are both fine.

 
keeponjamminDate: Sunday, 2009-03-22, 11:03 PM | Message # 2
-= Active Beta-testeR =-
Group: Betatesters
Messages: 356
Reputation: 14
Status: Offline
loading...
sounds like a wierd problem..
are you sure you have fusa in the first line in the game.txt file?
what other plugins do you have enabled in the game.txt file?
you should try to put ms0://you know, that whole line, first in the game.txt file, and if that doesn't work, just disable some plugins smile



www.illusionless.nl
 
BennyZarsDate: Monday, 2009-03-23, 0:04 AM | Message # 3
Private
Group: Users
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
i dont have any plugins other than FUSA.

game notepad (ms0:/seplugins/FuSa_SD.prx) and FUSA_SD.prx . these two is what i downloaded and put in the seplugin folder.

before it works. when i use it in the first time (3 months ago). but now it did not. I already format my psp but still no improvement..

 
keeponjamminDate: Monday, 2009-03-23, 7:17 PM | Message # 4
-= Active Beta-testeR =-
Group: Betatesters
Messages: 356
Reputation: 14
Status: Offline
loading...
what firmware are you're on?


www.illusionless.nl
 
BennyZarsDate: Monday, 2009-03-23, 8:53 PM | Message # 5
Private
Group: Users
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
the same. 4.0 m33-2. i dont change my firmware and FUSA i downloaded before.

i dont know if this two incident may be the cause of the problem. this happens after i tried the FUSA (it works before)

i accidentally dropped my psp 2 times. ( but my psp works fine)

i tried to use IRSHELL. it hangs 3 times.( i need to remove the battery to make my psp run again.).

or maybe i change something in my psp. like configuration, maybe in the recovery menu.

o men it really sucks. i really want to try this plug in again...


Message edited by BennyZars - Monday, 2009-03-23, 8:54 PM
 
keeponjamminDate: Monday, 2009-03-23, 11:04 PM | Message # 6
-= Active Beta-testeR =-
Group: Betatesters
Messages: 356
Reputation: 14
Status: Offline
loading...
:P just update to 5.00 m33 and give it a try... does your normal video output works? like in the vsh menu?
IRSHELL is just totally gay, so don't use it, but also that doesn't matter :P



www.illusionless.nl
 
BennyZarsDate: Tuesday, 2009-03-24, 5:28 AM | Message # 7
Private
Group: Users
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
i think my normal video output works. because i can switch the video from my psp to my tv.(not games).

what is vsh menu? (im a noob).

how can i update my firmware?. when i buy my psp, the firm ware was already 4.0m33-2. if i upgrade it to 5.00 can i still play psp cso, iso games in my memory stick or ps1 games?.

*edit*
i upgrade my firm to 5.00m33-6 and it works now. happy


Message edited by BennyZars - Tuesday, 2009-03-24, 8:59 AM
 
keeponjamminDate: Tuesday, 2009-03-24, 2:40 PM | Message # 8
-= Active Beta-testeR =-
Group: Betatesters
Messages: 356
Reputation: 14
Status: Offline
loading...
:P good job biggrin
ow and the vsh menu is just the psp menu where you can choose to start you games, play video's and listen to music etc etc. biggrin i hope i helped you (+REP is always nice :D)



www.illusionless.nl
 
EVIRUXDate: Monday, 2009-04-13, 5:35 AM | Message # 9
Private
Group: Users
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
please helps to my I spend the same thing but already upgrade to 500 m33-6 and it continues equally without sounding I discovered that if it sounds but connecting the av cable to the tv but the speakers of the psp don't sound please
 
keeponjamminDate: Monday, 2009-04-13, 3:27 PM | Message # 10
-= Active Beta-testeR =-
Group: Betatesters
Messages: 356
Reputation: 14
Status: Offline
loading...
@EBIRUX
sorry dude, but that isn't the same and i really need some more info..
are you using the cable with 3 plugs on it or the one with 5?
make sure you actually put them in the right place smile



www.illusionless.nl
 
EVIRUXDate: Tuesday, 2009-04-14, 5:13 AM | Message # 11
Private
Group: Users
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
hello thank you to listen to me, excuse me but my english are something poor and I am using a translator.

before using the fusa plugin my buttons of + and - volume worked perfectly but after using the fusa it doesn't work and disable the sound for the speaker of the psp, i downgrade my psp a la version 4.01 to the version 4.01 and anything is to sound then it upgrades it to the 5.0 m33 -4 and it upgrades it to the version m33-6 and it doesn't sound.

trying discovered that if it sounds but with the cable of av of 3 plugs and of 5 plugs too (i have 2), pluged to tv but without image (it is as if you not to disable the fusa pluging).

the disconcerting thing is that if I enter to the menu recovery and format or reset de flash 1 memory the psp it sounds again again but when I am try use the + or - buttons the volume another time is silent and only sounding for the tv.

please i like my psp go to normal help please.

 
keeponjamminDate: Tuesday, 2009-04-14, 2:50 PM | Message # 12
-= Active Beta-testeR =-
Group: Betatesters
Messages: 356
Reputation: 14
Status: Offline
loading...
just take out the cable of your psp once you're done with playing your game on the tv screen smile
then it should work again, i don't know what else would be wrong, since it all sounds like normal..
plase, don't use a translator smile just send me the original tekst and i will translate it myself smile



www.illusionless.nl
 
Forum » FuSa Forum » GENERAL QUESTIONS » - and + dont work
Page 1 of 11
Search:

Copyright MyCorp © 2016
Create a free website with uCoz