Fusa Enables fine, No menu - Forum
Sunday, 2016-12-11
FuSa Project
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » FuSa Forum » GENERAL QUESTIONS » Fusa Enables fine, No menu
Fusa Enables fine, No menu
YellowDate: Tuesday, 2009-07-07, 9:08 AM | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
PSP Slim
Firmware 5.00 M33
FuSa 1.0.47 and 1.0.50 (same situation with both versions)

I placed the seplugins folder in the root of my memory stick and triple checked it's formatting. Booted my PSP into recovery mode and enabled the plugin. Backed out of recovery mode and booted Monster Hunter Freedom Unite (US) from my memory stick while the component AV cables (Red Yellow White) were attached to the PSP and television. Once the game loaded, I pressed both volume buttons ( + / - ) to activate FuSa and nothing happened.

Would the problem lie in the type of cable I have?
(Pic for reference)
http://www.made-in-china.com/image/2f0j00FMLTKcjtCUpZM/PSP-1000-2000-Component-AV-Cable.jpg

or the television I'm using?

 
mculverDate: Tuesday, 2009-07-07, 8:13 PM | Message # 2
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
As long as you have the cable plugged into the psp ong b50 it should auto start.The screen on your psp should go black like its trying to connect to the tv.If it dosent its how you have your psp set up with fusa.(dont know what) And if it does then maybe its your tv or your chord might have a short in it.happened to me befor and that pissed me off so much.
 
Forum » FuSa Forum » GENERAL QUESTIONS » Fusa Enables fine, No menu
Page 1 of 11
Search:

Copyright MyCorp © 2016
Create a free website with uCoz