not detecting component cable - Forum
Thursday, 2016-12-08
FuSa Project
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » FuSa Forum » GENERAL QUESTIONS » not detecting component cable (not detecting component cable)
not detecting component cable
Eli_sasDate: Thursday, 2008-10-09, 10:31 AM | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
I have cracked PSP SLIM and Component cable and install the latest FUSA.

FUSA detect only COMPOSITE cable and I can see only RED color on TV.

Any advice?

 
Light_AleXDate: Thursday, 2008-10-09, 1:35 PM | Message # 2
Lieutenant
Group: Betatesters
Messages: 50
Reputation: 2
Status: Offline
loading...
Is your TV NTSC or PAL? That might explain the colour (or not).

Why is your cable detected as COMPOSITE?? Never happened to me before.

-Light_AleX


He said, "Trust me, I've done it a hundred times." What followed next was indescribably horrible. He fell, he bounced, landed on the rock with a thump. It was extremely terrible that...you seriously don't want to know!
 
Eli_sasDate: Saturday, 2008-10-11, 9:32 AM | Message # 3
Private
Group: Users
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
loading...
My Both TV are PAL and NTSC - I choose NTSC. I think that maybe the cable is not good. Do you have the electric diagram of the cable (including the schematic of the small electric board)?
 
Andy_maNDate: Saturday, 2008-10-11, 5:55 PM | Message # 4
General - lieutenant
Group: Administrators
Messages: 427
Reputation: 26
Status: Offline
loading...
Do you have the electric diagram of the cable (including the schematic of the small electric board)?
No, I have only pinout of component cable

 
Forum » FuSa Forum » GENERAL QUESTIONS » not detecting component cable (not detecting component cable)
Page 1 of 11
Search:

Copyright MyCorp © 2016
Create a free website with uCoz